Pótalkatrészek

az összes aggregátor számára

Az összes világmárkájú

hidraulikus szivattyú és motor szervize

Hagyja az aggregátorai javítását a

profi szakemberekre

Üdvözöljük honlapunkon!

 

Tudjon meg többet rólunk!

 

 

A HIDROSZIVATTYÚK ÉS
A HIDROMOTOROK JAVÍTÁSA

A hidraulika roppant igényes a pontosságra, tisztaságra és a feszességre. Ezért nem szabad elfelejteni, hogy a szakszerűtlen javítások a teljesítmény, élettartam, minőség…

 

További információ

 

 

PÓTALKATRÉSZEK

Pótalkatrészek értékesítésével foglalkozunk az összes világmárkájú fogaskerekes és dugattyús hidromotorba és hidroszivattyúba. Ha az Ön által igényelt alkatrészek…

 

További információ

 

 

RAKTÁR

Az összes aggregátor elérhető a raktárunkban is. Ezek beállított és kipróbált berendezések, valamint a jótállással garantáljuk a működésüket….

 

További információ 

 

 

RÓLUNK

A társaságunknak már több mint 20 éves hagyománya és tapasztalatai vannak az olajos hidraulikus aggregátorok javításának a területén az építészeti, mezőgazdasági, ipari és útépítési gépek számára. A cégünk nem csak a Szlovák Köztársaság területén működik, hanem Csehországban és Németországban is, már 1993 óta. Az általunk szervizelt hidraulikus aggregátorokba, kizárólag a hivatalos forgalmazónktól származó pótalkatrészeket használunk. A javítás nem csak az elhasznált alkatrészek cseréjéből, de a berendezés kipróbálásából, valamint az igényelt paraméterek beállításából is áll, ami a teljesítmény grafikon alapján, a próbaasztalon kerül elvégzésre. Kizárólag így tudjuk 100% garantálni az aggregátor működését. Javítunk dugattyús, lamellás, orbit rendszerű és fogaskerekes hidroszivattyúkat is.

A társaságunk a szervizelési munkálatokra 6 hónapos, míg a pótalkatrészekre 15 hónapos garanciát nyújt.

Az ügyfeleinknek biztosítjuk a pótalkatrészek eladását a javításaikhoz és a szervizeléseikhez. A pótalkatrészeink kizárólag az olajas hidromotorokhoz és hidroszivattyúkhoz tartoznak.